Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmetlili kadınlar Manisa'yı gezdi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yaparak uygulamaya koyduğu ve başarı ile sürdürdüğü "Haydi Kadınlar Manisa'ya" projesi kapsamında Ahmetli ilçesinde yaşayan kadınlar Manisa kent merkezine gelerek turistik yerleri gezdi.

        Haydi Kadınlar Manisa'ya projesinin konuğu Ahmetli ilçesi Gökkaya Mahallesi kadınları oldu. Rehber eşliğinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından şehre kazandırılan Atatürk Kent Parkı, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, Atatürk Gençlik Merkezini ziyaret eden kadınlar, tarihi camiileri de gezdi. Öğle yemeğinde Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin konuğu olan Gökkaya sakinleri, kendilerine yönelik olarak düzenlenen program dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Kendilerine tahsis edilen araçla Gökkaya'dan Manisa'ya geldiklerini ve burada Başkan Ergün tarafından şehre kazandırılan yerleri ziyaret ettiklerini belirten Mübeccel Şenol, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün bizim ve çocuklarımız için yaptığı çalışmalar takdire şayan. Kendisine bu gezi için de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. Geziye katılan Hatice Öztürk de, "Kadınların günlük ev işlerinden bir parça uzaklaşıp, sosyal alanlarda vakit geçirmesi için düzenlenen bu gezi bizi oldukça mutlu etti. Cengiz Ergün Başkanımıza çok teşekkürler" diye konuştu.

        (AY-Y)

        09.11.2017 13:58:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler