Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİGİAD gün geçtikçe büyüyor

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Didim Genç İşadamları Derneğince düzenlenen kahvaltıda Didim'in tanınmış turizmcilerinden Murat Kalaycı'ya dernek rozeti takıldı.

        Didim'in tanınmış turizmcilerinden Murat Kalaycı Didim Genç İşadamları Derneğine (DİGAD) üye oldu. Üye rozetinin takılmasıyla ilgili olarak DİGİAD tarafından D-Marin Didim marina da bir kahvaltı düzenlendi. Kahvaltının ardından dernek üyelerine seslenen Dernek Başkanı Özgür Deniz dernek olarak TÜRKONFED'e üye olduklarını belirterek "Didim çıtasını bir noktaya çekti. Derneğin bir siyasi amacı olmadı. İşimiz başka; bizim amacımız Didim'e ekonomik ve politik katkı sağlamak. Her şeyi belediyeden beklemek yanlış... Bu zamana kadar belediyenin katkısını gördük mü göremedik ama gerek ticaret odası gerekse belediyenin destekleri oldu. Didim'de olmayan bir toplantı gerçekleştirdik. TÜRKONFED'in toplantısını yaptık. İleri de bunun ekmeğini yiyeceğiz. Haftaya sayın Cumhurbaşkanında katılacağı bir zirve var ve bizde orada olacağız. Biz önce bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Nisan ayı gibi TÜSİAD Başkanı ve önemli bakanlarımızdan birinin katılımıyla burada bir zirve yapmayı planlıyoruz. Sorunların çözümü bizde; bizde bunun için bu toplantıları yapıyoruz. Bu toplantının amaçlarından birisi Didim'de yıllarca Didim'e hizmet veren Murat Kalaycı bey'e rozet takacağız. Ne olursa olsun biz herkesi aramıza alırız."dedi.

        Süreç içerisinde siyasi partilere ziyaret edeceklerini belirten Deniz, Nisan ayındaki zirve için Belediye ve Ticaret odasıyla sıkı görüşmeler yapacaklarını dile getirdi.

        Derneğin yeni üyesi Murat Kalaycı ise üyelere yönelik konuşmasında derneğin kurulmasının ilçeye getireceği katkılara değinerek "Siyasi alanda koşturuyorum ve bu anlamda ilçede bu tür STK'ların olması önem taşıyor. Didim çarpık yapılaşmayla hepimiz kaybediyoruz. Didim'e yatırımın doğru şekilde gelmesi önemli. Bu örgütlüğünün kurulması ilçe adına faydalı; umarım bende sizlerle beraber bir katkı sunarım."dedi.

        Konuşmanın ardından Dernek Başkanı Deniz, Kalaycı'ya üye rozetini takarak hayırlı olmasını diledi.

        (MB-Y)

        09.11.2017 13:58:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler