Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Mantı, çocuklarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl Valisi Ali Mantı, bakım ve koruma altındaki çocuklarla bir araya geldi.

        Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve eşleri, İller Bankası Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nda kalan bakım ve koruma altındaki çocuklarla buluştu. Diğer protokol üyelerininde eşlik ettiği programda, Vali Mantı ve Başkan Barakazi, çocuklarla yakından ilgilendi.

        Kendilerine emanet edilen çocukları geleceğe en güzel şekilde hazırlamak ve onları iyi birer insan olarak topluma kazandırabilmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Vali Mantı;"Çocuklarımızı sevgi ve şefkat ile kucaklamalı, yarınlarımızın teminatı olan emanetlerimizi en güzel şekilde hayata hazırlamalıyız. Sıcak, samimi ve sevgi dolu bir yuvanın eksikliğini hissettirmeyecek aile ortamları hazırlamamız lazım. Onlar hepimizin çocukları ve çocuklarımıza devlet ve millet olarak sahip çıkmamız da bizim sorumluluğumuzdur" dedi.

        (YA-HİV-Y)

        09.11.2017 14:12:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler