Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesi'de sorunlara anında çözüm

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Karesi Belediyesi, yol ve kaldırımlarda oluşan arıza ve sorunları vakit geçirmeden çözmek için kurduğu acil müdahale ekipleri oluşan sorunları anında çözüme ulaştırıyor.

        Karesi Belediyesi, vatandaşların 444 99 10 numaralı çağrı merkezine ilettiği sorun ve taleplere anında cevap veriyor. Ekipler yaptığı incelemeler neticesinde yapılan tespit sonrası belirlenen eksiklikleri gidermek için gece gündüz çalışıyor.

        Karesi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü personellerinden oluşturulan acil müdahale ekibiyle talepleri en kısa sürede yerine getiren Belediye, bakım ve onarım hizmetlerini hızlandırarak, vatandaşların günlük yaşamlarını daha sorunsuz hale getiriyor. Bakım ve onarım işlemlerini kısa sürede yapmak için gereken aletlerin sürekli hazır bulunduğu araçlarla sorunlu bölgeye giden ekipler, gelen talepler doğrultusunda gün içinde pek çok noktada çalışmalar yapıyor.

        Karesi'nin Acil Müdahale ekipleri son olarak Çavuş Sokak'ta bozulan yolun onarımı, Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi'nde arıza yapan su tesisatı ile 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu'nda arıza yapan kalorifer tesisatını onarırken ayrıca Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin çalışması nedeniyle kazılan Kayabey, Kuvayi Milliye, 1. Oruçgazi ve Adnan Menderes mahallelerinde asfalt yama çalışması yaptı.

        (HT-TS)

        09.11.2017 14:23:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler