Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Doğan, çocukluğunun geçtiği mahalleyi gezdi

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalle inceleme gezisini Körfez (42 Evler) Mahallesi ile devam etti.

        Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri ve muhtar Oğuz Bayraktar'ın eşlik ettiği inceleme gezisinde Başkan Doğan, çocukluğunun geçtiği Körfez Mahallesindeki komşularıyla özlem giderdi. Körfez Mahallesinde cadde ve sokakları tek tek dolaşan, esnafları ziyaret edip hayırlı ve bol kazançlar dileyen Doğan, vatandaşlarla da bol bol sohbet etti.

        "Hizmete devam"

        Ziyarette Başkan Doğan yaptığı açıklamada, "42 Evler çocukluğumun geçtiği bende ayrı bir yeri olan bir mahallemiz. Bir zamanlar birlikte çember çevirdiğimiz, çelik çomak, birdirbir, mile ve top oynadığımız arkadaşlarımla sohbet etmek bütün yorgunluğumuzu alıp götürdü. Bütün mahallere olduğu gibi bu mahallemizde de hiçbir ayrım yapmadan hizmetler yapıyoruz. Camisinden, okuluna kadar desteğimiz bundan sonra da devam edecek" dedi.

        Doğan, inceleme gezisi sırasında Ali Dikmen Sokak'taki boş alana mahalle meydanı yapılacağı müjdesini de vererek bu konudaki çalışmaların hemen başlayacağını söyledi. Mahalle sakinleri, Başkan Doğan'ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

        (RŞ-İÇ)

        09.11.2017 14:40:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler