Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari şehidi Özyurt için Mevlit verildi

        (Fotoğraflı)

        Muhammet Ali Çiftçi

        BİNGÖL (İHA) - Terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit düşen Sözleşmeli Er Ersin Özyurt'un baba ocağında mevlit verildi.

        2 Kasım 2017 Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde sıfır noktasında terör örgütü PKK ile girilen çatışmada yaralanan ve kaldırıldığını hastanede şehit düşen Bingöllü sözleşmeli Er Ersin Özyurt'ın Murat Köyü Alak mezrasındaki baba ocağında mevlit verildi. Programa Vali Ali Mantı'nın yanı sıra, Kaymakam Fatih Okumuş, İlçe Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

        Vali Mantı konuşmasında," Vatan, millet, din, devlet, bayrak ve ezan uğruna şehit olan başta Ersin kardeşimiz olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Biz böyle bir ve beraber olduğumuz müddetçe, ne dahili ne de harici ihanet şebekeleri bizim birliğimizi ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Buradaki birliğimiz, kalabalığımız aynı zamanda gönül birliğimizde bunu gösteriyor. Hepinizden Allah razı olsun. Şehit Ersin kardeşimize ve tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin, gazilerimize güç kuvvet versin, ülkemize milletimize güç kuvvet versin, Annelerine, babalarına sabır versin" dedi.

        (MAÇ-HİV-Y)

        09.11.2017 14:43:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler