Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmetli'deki yatırımlar vatandaşları mutlu etti

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Ahmetli ilçesinde Bahçecik, Hacıköseli ve Karaköy Mahallerini ziyaret ederek vatandaşlarla yapılan yatırımları istişare etti.

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla, il genelindeki yatırım ve projeleri inceleyen ve buradaki vatandaşlarla görüşüp fikir ve önerilerini ilgili dairelere aktaran Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Ahmetli ilçesi Bahçecik, Hacıköseli ve Karaköy Mahallelerine ziyarette bulundu. Arslan'a, Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı da eşlik etti. İçme suyu, kanalizasyon gibi altyapı yatırımlarının yanı sıra; kilit parke, asfalt, ulaşım, mezarlık bakım ve onarımları gibi temel hizmet ihtiyaçlarının gerçek anlamda Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ aracılığıyla gerçekleştiğini belirten mahalle sakinleri, yapılan çalışmalar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Muhtar ve vatandaş buluşmalarına devam edeceklerini belirten Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, "İl genelinde yapılan yatırımları yerinde incelemek ve vatandaşlarımızla bir araya gelmek için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Yapılan yatırım ve projeler dolayısıyla vatandaşlarımız mutlu. Yıllardır görmedikleri hizmetleri, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ aracılığıyla aldıklarını dile getiriyorlar. Bu ifadeleri duymak bizleri mutlu ediyor ve daha fazlasını yapmak için şevklendiriyor. Başkanımız Cengiz Ergün'ün belediyecilik vizyonu ile şehrimizi bulunduğu yerden çok daha ileriye taşıyacağız" diye konuştu.

        (AY-Y)

        09.11.2017 14:51:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler