Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre yeni spor sahaları kazanıyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Gençleri spora yönlendirmek için çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, mahallelere spor alanları yapıyor.

        Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, gençleri spora yönlendirmek ve vatandaşlara uygun spor alanları oluşturmak amacıyla çalışmalarda bulunuyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında Evrenos, Üçpınar, Ortaköy, Yağcılar, Osmancalı, Maldan, Ortaköy mahallelerine futbol sahası yapıyor. Ekipler, Karakılınçlı, Örencik ve Asmacık mahallelerini de futbol sahasına kavuşturacak. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Karakılınçlı Mahallesinde gençlerimizin spor yapabileceği, turnuvalar düzenleyebileceği futbol sahası yapacağız. Evrenos, Üçpınar, Ortaköy, Yağcılar, Osmancalı, Maldan, Ortaköy mahallelerinde bu yıl ki çalışmalarımız devam ediyor. Karakılınçlı, Örencik, Asmacık, mahallelerimizde de sahalarımız olacak. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatları ile ihtiyaç olan mahallelerimize futbol sahası kazandırmayı sürdüreceğiz" dedi.

        (SC-Y)

        09.11.2017 15:45:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler