Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Gemerek teşkilatı üyeleri organlarını bağışladı

        (Fotoğraflı)

        Erhan Aksoy

        SİVAS (İHA) - AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığı üyeleri 3-9 Kasım Organ Bağış Haftası dolayısıyla organlarını bağışladı.

        AK Parti Gemerek İlçe Başkanı Hacı Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Gemerek Devlet Hastanesi'ne gelerek kurulan stantta organlarını bağışladı. Gemerek Devlet Hastanesi Müdür Vekili Halil Otyakmaz'dan organ bağışı ile ilgili bilgi alan Yalçın ve beraberindekiler daha sonra Gemerek Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Muhammet Kızmaz'la bir araya geldi. Kızmaz, organ bağışının önemine dikkat çekerek duyarlı bir davranışta bulundukları için heyete teşekkür etti.

        AK Parti Gemerek İlçe Başkanı Hacı Yalçın Organ Bağışı Haftası dolayısıyla yönetim kurulu üyeleriyle birlikte farkındalık oluşturmak amacıyla organlarını bağışladıklarını belirterek,"Organ bağışının önemini anlatmak amacıyla bu organizasyonu yaptık. Bir organ bir can kurtarır düşüncesiyle ben katılım sağlayan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

        AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Aksoy ise,"Dünyada organ bağışı sayısı 1 milyonda 20 iken ülkemizde bu rakam ne yazık ki 1 milyonda 2 kişiye kadar düşüyor. Bu duruma farkındalık getirmek amacıyla Gemerek Devlet Hastanemizde kurulan organ bağış standına gelerek organlarımızı bağışladık. Umarım bu ülkemizdeki diğer insanlara da örnek olur" diye konuştu.

        (UY-Y)

        09.11.2017 16:03:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler