Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kılıç'tan 10 Kasım mesajı

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 79'uncu ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Çat Belediyesi Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını rahmet, minnet, saygı ve sevgiyle anıyorum." dedi.

        Atatürk'ün zorlu ve kutlu bir mücadeleden sonra Türkiye Cumhuriyet'ini bizlere hediye ettiğini belirten Kılıç, bu topraklarda yaşayan her bireyin Atatürk'e borçlu olduğunu vurguladı. Atatürk'ün, "Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır." sözünü rehber edinmemiz gerektiğini kaydeden Kılıç, her bireyin Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar olması düşüncesiyle hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

        "Türkiye zor günlerden geçiyor. Atatürk'ün bize gösterdiği yolda, onun bize armağan ettiği değerlere sımsıkı sarılarak bu zor günler elbet aşılacak. Milletimizin istiklale kavuşma mücadelesinde önderlik eden Atatürk'ün en iyi şekilde anılması gerekiyor. Ebediyete intikalinin üzerinden 79. yıl geçmesine rağmen hala Türk milletinin kalbindeki yerini ve sevgisini korumayı başarmış, bundan sonra da korumaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 79. Yıl dönümünde bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyorum." dedi.

        (ERZ-AT-Y)

        09.11.2017 16:59:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler