Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim'de yabancılar iki engelliye umut oldu

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Didim ilçesinde, yerleşik olarak yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların oluşturduğu 'Halp İn Hands' grubu Didim Engelliler Derneği üyesi iki engelliye Akülü sandalye bağışlayarak iki engelliye umut oldu.

        Didim'de yerleşik olarak yaşayan yabancılar tarafından kurulan ve bu zamana kadar ilçede yaşayan engelli vatandaşlara bağışlarda bulunan 'Halp in Hands' grubu yine iki engelliyi sevindirdi. Didim ve Yöresi Engelliler Derneği üyesi 5 yaşındaki Muhammet Sinan Süvari ile 57 yaşındaki Esme Doğan'a akülü tekerlekli sandalyeleri bir kafede düzenlenen törenle verildi. Halp in Hands grubu Lyn Cole ise düzenli olarak gerçekleştirdikleri etkinliklerden ve bağışlardan topladıkları gelirle bu akülü araçları aldıklarını belirterek, engellilere yönelik olarak bu tür bağışların süreceğini söyledi.

        Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ise bir çok kez engellilere yardım eden 'Halp in Hands' grubu üyelerine teşekkür ederken, gösterdikleri duyarlılığın herkes örnek olmasını istedi.

        (HÇ-İK)

        09.11.2017 17:22:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler