Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kadın Kollarının hasta ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Bir taraftan ilçe kongrelerini yapan AK Parti Eskişehir Kadın Kolları üyeleri bir taraftan da sosyal ziyaretlerini sürdürüyor.

        Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, "İlçelerimizde kongre çalışmalarımızın yanı sıra sosyal ziyaretlerimizi de yapmaya devam ediyoruz. Geçen hafta Odunpazarı İlçe Kadın Kollarımızın kongresini milletvekillerimizin, başkanlarımızın ve Odunpazarlı kadınlarımızın yoğun katılımı ve ilgisi ile gerçekleştirdik. Kongrelerimiz çok şükür hep bir düğün, bayram havasında geçiyor. Bugün ise yine sosyal ziyaretlerimiz ile gönüller almaya gönüllerde olmaya devam ediyoruz. Yeni doğan bebeklerimizi, hastalarımızı ve yaşlılarımızı ziyaret ediyoruz. Kadın kollarımız olarak mahallelerimizde çat kapı ziyaretlerimiz sürüyor. Yaptığımız ziyaretler ile evlerimize bir kez gitmiyoruz, her zaman yanlarındayız. Bir sonraki ziyaretimizde gülen gözlerle karşılanmak bizleri çok mutlu ediyor. Ne güzel gönüllerde bir nebzede olsa iz bırakabilmek. İşte şehrimizde AK Partili kadınlar olarak gönüllerde iz bırakmak için, hep diyoruz ya hayatı hep birlikte paylaşmak için varız. Bundan sonrada yine gayretimiz çabamız bunun için olacak" ifadelerini kullandı.

        (İHA-ÖK-Y)

        09.11.2017 17:41:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler