Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesispor, Selçuklu Belediyeyi ağırlıyor

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde temsil eden Karesispor, 8. hafta maçında ligin en iddialı takımlarından birisi olan Selçuklu Belediyespor'u konuk ediyor.

        Cuma günü saat 16.00'da Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanacak maç öncesinde hazırlıklarını sürdüren Karesispor'un Başantrenörü Fahri Güler, kazanmak için parkeye çıkacaklarını söyledi. Maçtan galip gelerek taraftarı sevindirmek istediklerini belirten Güler, "Selçuklu Belediyespor iddialı ve güçlü bir takım. Biz de hedefleri olan, birbirine inanmış ve kenetlenmiş güçlü bir takımız. Oyuncularımın mücadelesi ve Balıkesir halkının destekleriyle maçı kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

        Karesispor, ligde bugüne kadar oynadığı 7 maçta 4 galibiyet 3 mağlubiyet alırken, Selçuklu Belediyespor ise oynadığı 7 maçın 6'sından galip ayrıldı.

        (HT-MŞ)

        09.11.2017 17:43:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler