Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenlerden velilere rehberlik hizmeti

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Veli İletişim Projesi (VİP) kapsamında öğretmenler, öğrencileri ve velileri evlerinde ziyaret edip rehberlik hizmeti veriyor.

        Pazarlar Ortaokulu öğretmenleri, eğitimde kaliteyi arttırma hedefiyle, mesailerinin dışındaki sürelerde, öğrencileri ve velileri evlerinde ziyaret edip rehberlik hizmeti veriyor.

        Yapılan bu ziyaretlerde öğrencilerin verimliliğini arttırmak amacıyla hazırlanan özel programlar ailelerle paylaşılıyor. Projenin başarısı için ailelerden destek isteniyor.

        Pazarlar Ortaokulu Müdürü Muhammed Eşref Uzun, "Bu projenin uygulama aşamasında önce telefonla velilerden randevu alınıyor. Uygulamaya 5. sınıflardan başlanmış olup tüm veliler ziyaret edilecektir. Evlerinde ziyaret edilen veliler çeşitli vesilelerle memnuniyetlerini dile getirmektedirler. Bu projeye çeşitli yerleşim yerlerinden taşınan öğrencilerimizde dahildir. Bu ziyaretlerde öğretmenlerimiz, velileri evlerinde ziyaret ediyor ve birebir diyalog kuruyor. Çocukların aile içindeki durumu, ekonomik durumu, ders çalışma ortamı, anne ve babasının eğitim düzeyi ve eğitime yaklaşımı gibi birçok konuda bilgi toplayıp, öğrencinin şartlarına uygun bir rehberlik hizmeti oluşturmaya çalışıyor.Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın en iyi şartlarda yetişmeleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.(MB-EFE)

        10.11.2017 08:43:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler