Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Üniversitesi öğrencileri üreterek öğreniyorlar

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde yürütülmekte olan ve her hafta farklı bir girişimcilik örneğinin uygulandığı Girişimcilik dersi kapsamında bu hafta dersi alan öğrenciler ve Adıyaman Üniversitesi Geri Dönüşümlü Tasarım Kursu katılımcıları tarafından kermes etkinliği tertip edildi.

        Adıyaman Üniversitesi Gençlik Meydanında düzenlenen kermesin açılışında Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. Ali Aydın, dersin öğretim üyesi olan Gölbaşı Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin, Adıyaman Üniversitesi Geri Dönüşümlü Tasarım Kursu sorumlusu Ayşe Uluyol, Adıyaman Üniversitesi akademik ve idari çalışanları ile kurs katılımcıları ve öğrenciler hazır bulundu. Dersi alan öğrenciler ile birlikte Adıyaman Üniversitesi Geri Dönüşümlü Tasarım Kursu katılımcılarının kendi imkanlarıyla hazırladıkları yemeklerin stantları süslediği kermese yoğun ilgi gösterildi. Geliri Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfına bağışlanacak olan kermesteki özverili çalışmaları dolayısıyla öğrencilerimizi tebrik eden Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, "Geliri Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfına hibe edilen kermese iştirak eden tüm katılımcı ve gönüllü tedarikçilere teşekkür ediyor, başarılı çalışmaları dolayısıyla öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

        (CK-SD-Y)

        10.11.2017 10:31:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler