Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başhekim Zengin'den Başkan Tahmazoğlu'na destek teşekkürü

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Üniversitesi Başhekimi doç. Dr. Suat Zengin ve beraberindeki hastane idaresi, ziyaret ettiği Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na hastaninn çevre düzenlemesinde sağladıkları katkı nedeniyle teşekkür etti.

        GAÜN Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin, Başhekim Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Ersin Borazan, Hastane Müdürü Mustafa Kalkan, Müdür Yardımcısı Cuma Kerkez, ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlunu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Başhekim Zengin, Başkan Tahmazoğlu'na hastaneye sağladıkları destek ve hastane çevre düzenlemesine yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tahmazoğlu ise hastane ile ilgili çalışmalara her zaman katkı sağlayacaklarını belirterek, yeni projeler için de destek sözü verdi.

        (SD-Y)

        10.11.2017 11:31:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler