Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde'de 10 Kasım Anma töreni yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 79. yılında Niğde'de düzenlenen törenle anıldı.

        Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen törende Atatürk anıtına Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan çelenk sundu.

        Çelenk sunumunun ardından saatlerin 09.05'i gösterdiğinde sirenler çaldı. Çok sayıda kişi saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşından sonra program Niğde Kültür Merkezinde devam etti.

        Kültür Merkezinde Kanuni Sultan Süleyman ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı oratoryo büyük alkış aldı. Atatürk'ün sevdiği şarkıların seslendirilmesinin ardından anma programı sona erdi.

        Programa Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

        (YE-SK)

        10.11.2017 11:50:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler