Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

        (Fotoğraflı)

        Kamil Can Kılıç

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.

        Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. yılı nedeniyle Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da resmi tören ve program düzenlendi. Öğretmenevi önündeki Atatürk anıtında düzenlenen törene Vali Çetin Oktay Kaldırım, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, protokol üyeleri, daire müdürleri, gaziler, öğrenciler, emniyet ve askeri personel katıldı. Törende, Vali Kaldırım, Korgeneral Erbaş, ve Başkan Yanılmaz, Atatürk anıtına çelenk koydu. 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Elazığ Belediyesi Kültür Merkezin'deki programa geçildi.

        Bahçeli Evler Ortaokulu tarafından düzenlenen programda okulun Türkçe öğretmeni Koru Türk Göktaş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Atatürk'ün hayatını anlatan sinevizyon sunumunun ardından oratoryo gösterisi yapıldı ve Atatürk'ün sevdiği eserler seslendirdi.

        Programın son bölümünde ise Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yıl içerisinde gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödül verildi.

        (CK-HİV-Y)

        10.11.2017 12:05:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler