Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aşkar filminin çekimleri Eskişehir'de devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, çekimleri süren 'Aşkar' filminin setini ziyaretinde, bu tip çalışmaların ilçelerinin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtti.

        Kartal Tibet'in Han Yazılıkaya'da 'Tarkan Gümüş Eğer' filmini çekmesinden 47 yıl sonra aynı bölgede çekilen 'Aşkar' isimli film de çekiliyor. Han'ın yanı sıra ve Seyitgazi ilçelerinde de devam eden gerilim korku türündeki filmin aralık ayında gösterime girmesi bekleniyor. Ekibi sık sık ziyaret eden Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı çekimlerden çok memnun olduğunu söyledi. Şanlı, diğer filmlerden farklı olarak kullanılan mekanların tarihi kokusunun filme sinmiş olmasına dikkat çekerek, "Film çekimleri 3 bin yıllık bir tarihe ev sahipliği yapan Midas'ın yerleşke bölgesi Yazılıkaya Köyü'nde can bulurken, bu bölgede Kartal Tibet'in de 47 yıl öncesinde 'Tarkan Gümüş Eğer' filmini çekmiş olması film ekibi, oyuncular ve izleyenlere ayrı bir heyecan katıyor. Böyle bir filmin ilçemizde çekilmesi ilçemizin tanıtımı için büyük önem taşımaktadır. Film çekimi için Han ilçemizi tercih ettikleri için, filmin tüm ekiplerine teşekkür ederim" dedi.

        Öte yandan yönetmen ve senaristliğini genç yönetmen Yahya Al'ın üstlendiği filmin baş rollerini Hayrettin Batur ve Cemre Akyıldız paylaşırken, filmde Seyit Battal Gazi'yi ise Uğur Erdem canlandırıyor.

        (ÇAĞ-Y)

        10.11.2017 12:09:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler