Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bulanık'ta temizlik seferberliği

        (Fotoğraflı)

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık ilçesinde temizlik seferberliği başlatıldı.

        Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Aslan Uzan'ın talimatları doğrultusunda okul bahçeleri, camii, ana yollar, boş araziler ve kanallar da dahil olmak üzere her mahallede temizlik çalışması başlatıldı. Seferberliğin sadece belediye sınırlarıyla sınırlı kalmayacağını ifade eden Temizlik Şefi Doğan Karabalık, "İlçemizde yürüttüğümüz günübirlik temizlik ile kaymakamımız sayesinde daha ferah bir ortam oluşturmak adına 15 personele yakın bir ekip ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan beklediğimiz, farkındalık sağlanırsa inanıyorum ki çok daha güzel bir ilçe haline getireceğiz" dedi.

        Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Uzan ise, insani olarak en büyük farklılığımızın etrafa gösterdiğimiz temiz çevre duyarlılığı olduğunu belirterek, "Ekiplerimizce süpürgeleri elimize aldık, artık ilçemizde daha rahat nefes alınabilecek, güzel ve temiz bir çevre oluşturacağız. Halkımızdan aldığımız memnuniyet ile çalışmalarımıza sıkı bir demetim altında devam edeceğiz" diye konuştu.

        (MSA-Y)

        10.11.2017 13:09:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler