Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evleri yanan Er ailesine ASP İl Müdürlüğü sahip çıktı

        (Fotoğraflı)

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari'de meydana gelen yangında evleri yanan Er ailesine, Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü sahip çıktı.

        ASP İl Müdürü Salih Kaya ve ASP Hizmet Merkezi Müdürü Ercan Mavigöz, beraberlerindeki ASDEP personeliyle Medrese Mahallesi'nde bulunan Er ailesini ziyaret ederek, yanan evlerinde incelemelerde bulundular. ASP yetkilileri, Medrese Mahallesi'nde ikamet eden 7 nüfuslu Er ailesinin evinin bilinmeyen bir nedenden dolayı yandığını belirterek, ASP olarak hemen devreye girdiklerini belirttiler. ASP yetkilileri, "Aile bireyleri ile dayanışma içinde olduğumuzu göstermek, bu kış mevsiminde yalnız olmadıklarını, sıkıntılarını dinlemek için ziyaret ettik. Sıkıntılarının giderilmesi için aileye imkânlar dâhilinde her türlü yardımı yapacağımızı söyledik. Yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için çalışmalarımızı ivedilikle sürdüreceğiz" dediler.

        (FT-MSA-Y)

        10.11.2017 14:36:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler