Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yiğit'ten yeni kaymakama hayırlı olsun ziyareti

        - Kaymakam Muhammed İkbal Yedek görevine başladı

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Yığılca İlçe Kaymakamlığı görevine Muhammed İkbal Yelek atandı. Yeni kaymakama ilk ziyareti Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit gerçekleştirdi.

        Yığılca Kaymakamı olarak atanan Muhammet İkbal Yelek, görevine başladı. Yeni kaymakamı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Kaymakam Yelek'e Yığılca hakkında bilgi verdi.

        Ziyarette konuşan Başkan Yiğit, "ilçemize hayırlı olsun. İnşallah hep birlikte, Yığılca'mız için çok güzel çalışmalar yapacağız. Kaymakamımız Muhammet İkbal Yelek'in Yığılca'mız için, canla başla çalışacağından hiç bir şüphemiz yok" dedi.

        Kaymakam Muhammet İkbal Yelek ise, Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür etti.

        (AY)

        10.11.2017 15:27:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler