Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altay, "Musalla Bağları Emekli Lokali Kasım'da açılacak"

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Musalla Bağları Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

        Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma buluşmaları devam ediyor. Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile görüşerek istek ve önerilerini ilettikleri buluşmalarının bu haftaki adresi Musalla Bağları Mahallesi oldu. Yeşil Cami'nde kılınan Cuma Namazının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, belediye hizmetleriyle ilgili olarak gelen istek ve önerileri dinledi.

        Selçuklu halkına belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Altay, "Selçuklu' da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Gelenekselleşen Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşehrilerimizle, Selçuklunun geleceği için hasbıhal ediyoruz. Bu buluşmalar yapılan hizmetlerin anlatılmasına ve hizmet planımızın şekillenmesine katkı sağlıyor" dedi.Selçuklu Belediyesi olarak altyapı, asfalt, imar, temizlik ve yeşil alan çalışmalarında önemli başarılar yakaladıklarını ifade eden Başkan Altay,"Bu hizmetlerin yanında Selçuklu da her yaştan vatandaşımızın yararlanması amacıyla planladığımız sosyal ve spor tesisleri ile yaşam merkezlerini hayata geçirdik. İlçemize kazandırdığımız yüzme havuzları, tenis kortu, aile yaşam merkezler, emekli lokalleri ile de Selçuklu'nun yaşam kalitesine katkı sağladık" dedi.Selçuklu Belediyesi tarafından mahallede yapımı tamamlanan ve içerisinde yeni muhtar ofisi ve emekli lokalinin de yer aldığı binada incelemelerde de bulunan Başkan Altay, "Nüfusun yoğun olduğu Musalla Bağları mahallemizde emeklilerimizden yoğun bir lokal talebi vardı. Biz de bu doğrultuda lokalimizin yapımına başladık ve inşaatını tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

        Programda Başkan Altay'a, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve Musalla Bağları Mahalle Muhtarı Şenay Çoban eşlik etti.

        (ÇY-AH-Y)

        10.11.2017 16:22:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler