Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez'de asansörlerde yaşanılan sıkıntılar konuşuldu

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, asansörlerle ilgili yaşanan sıkıntıları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere asansör firmalarının yetkilileri ile bir araya geldi

        Asansörlerin kontrol yönetmeliğini Türkiye'de ilk uygulayan belediyelerden olan Körfez Belediyesi, asansör denetimlerinde büyük başarı yakalamış ve 'yeşil' yani 'güvenli' etiketi alan asansör sayısı büyük oranda arttırmayı başarmıştı. Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri de asansörlerle ilgili yaşanan sıkıntıları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere firmala yetkilileri ile bir araya geldi.

        Yapı Kontrol Müdür vekili Ayla Ertop, katılımcı firmalardan talep ve istekleri tek tek anlattı. Firmaların sözleşmesiz iş yapmaması gerektiğini belirten Ertop, ruhsatı olmayan asansörlerin de bakımının yapılmamasını ve ruhsat alınmasının sağlanmasını istedi.

        Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gerçekleştirilen toplantıda, Plan-Proje Müdürlüğü Personeli Yavuz Kadıoğlu da firma yetkililerine imar ve ruhsatlandırma konusunda sunum yaptı, firma yetkililerinden gelen soruları cevapladı. Talep ve önerilerin dinlenmesi sonrasında toplantı sonlandırılırken, firma yetkilileri Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

        (MK-RFK-Y)

        10.11.2017 17:05:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler