Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de bozulan yollar onarılıyor

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, belediye bozulan asfalt yollara yama işlerine devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt yama ekibi yoğun bir şekilde yollarda oluşan çukurları dolduruyor.

        Şehir genelinde yapılan parke taş işlerinin yanı sıra asfalt yama işlerini de sürdüren Burhaniye belediyesi ekipleri, son olarak Bahçelievler Mahallesi 2771. Caddede yol bakım çalışmalarına başladı..Açılan yeni imar yollarıyla, yaya ve araç trafik akışını rahatlatan Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırım yapımı, parke taş döşemeden bordür kaplamaya kadar her alanda çalışmalar yapıyor. Planlamada öncelik isteyen bölgelerde çok sayıda ekiple eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalar, kentte hem yaya hem de araç trafiği akışını rahatlatıyor. Birçok mahalledeki cadde ve sokaklarda bozulan yolların asfalt yama ile onarım çalışmaları devam ederken, diğer ekipler tarafından kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

        (FT-EME)

        10.11.2017 17:16:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler