Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun Adliyesi kitap gönüllerinden örnek yardım

        (Fotoğraflı)

        Muhammer Ay

        SAMSUN (İHA) - Samsun Adliyesi kitap gönülleri iki ayrı okula kitap bağışında bulunarak örnek bir çalışma yaptılar.

        Dünya Çocukları Kitap Haftası münasebeti ile Samsun Adliyesinde görev yapan cumhuriyet savcısı, hakim ve personel tarafından ilköğretim okulu çocuklarına kitap kampanyası başlatıldı. Toplanan kitaplar, oyuncaklar ve giyim eşyaları Samsun'un Atakum ilçesine 11 kilometre mesafede bulunan Meyveli İlkokulu ile ilçeye 40 kilometre mesafede faaliyet yürüten Yeşiltepe İlkokulu öğrencilerine 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde hediye edildi.

        Adliye görevlileri, kitap ve diğer ürünlerin teslimini özellikle 10 Kasım'a denk getirdiklerini, ülkenin daha refah ve mutlu bir ülke olması için çocukların eğitimine katkı sağlamak istediklerini, adliyenin yoğun işleri arasında sosyal sorumluluk projelerine imza atarak bu faaliyetlerine devam edeceklerini söylediler.

        (MAY-SLH-Y)

        10.11.2017 17:51:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler