Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediye Başkanı Özkan'dan engelli vatandaşa ziyaret

        (Fotoğraflı)

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, İlçe Başkanı Ömer Kılıç ile birlikte engelli vatandaşın evini ziyaret ederek tekerlekli sandalyesini teslim etti.

        Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç ve Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Songül Çalışkan ile birlikte bir engelli vatandaşı evinde ziyaret etti. Her daim engellilerin yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı Rifat Özkan, "Sosyal belediyecilik gereği her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Engellilerimizin hayatını kolaylaştırma noktasında da elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. İl Başkanımız ve İlçe Başkanımız ve dernek başkanımızla birlikte Ramazan Parıltı kardeşimizi ziyaret ederek, hem geçmiş olsun dileklerimizi sunduk, hem de tekerlekli sandalyesini teslim ettik" dedi.

        (YE-SK)

        10.11.2017 17:58:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler