Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıntaş'da 148 adet küçükbaş hayvan dağıtıldı

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 'Genç Çiftçilerin Desteklenmesi' projesi kapsamında küçük baş almaya hak kazanan 4 genç çiftçiye küçükbaş hayvanlar törenle teslim edildi.

        Altıntaş İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binası önünde yapılan küçükbaş hayvan dağıtım törenine Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Belediye Başkanı Ferit Karabulut, AK Parti İlçe Başkanı Cihangir Dönmez, Altıntaş Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fatih Yıldız, idari amirleri ve genç çiftçiler katıldı.

        Altıntaş İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fatih Yıldız, "Dağıtımı yapılan küçükbaş hayvanların öncelikle genç çiftçilerimize, İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu işi yapacak olan genç çiftçilerimize bol ve hayırlı kazançlar sağlamasını temenni ediyorum. Hak sahibi üreticilerimize üretici bazında 35'i dişi 2'si erkek olmak üzere toplamda 148 adet koyun hibe olarak dağıtıldı" dedi.

        Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, törende yaptığı konuşmada, ''Devletimiz genç çiftçilerimizi destekliyerek bölgemizde hayvancılığın gelişmesi için her türlü çalışmayı yapmaya devam ediyor. Bugün Altıntaş ilçemize 148 küçükbaş hayvan 4 çiftçimize hibe olarak verilmiştir. Bundan sonrası çiftçilerimizin kendilerine sunulan bu imkanı çok iyi kullanmaları gereklidir'' diye konuştu.(YD-EFE)

        11.11.2017 10:47:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler