Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Odunpazarı Belediyesi'ni ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden gelen bir heyet, Odunpazarı Belediyesi'nin projelerini mercek altına aldı.

        Başarılı projeleri ile diğer belediyelere de örnek olan Odunpazarı Belediyesi'ne, Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden kıyaslama ziyareti yapıldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'u da ziyaret eden heyet, belediye çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Odunpazarı Belediyesi'nin proje ve çalışmalarını beğenen Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, proje ve çalışmaları yerinde görmek için Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret etti.

        Projeler ve Zabıta Müdürlüğü'nün uygulamaları ile ilgili bilgi alan heyet, daha sonra Başkan Kurt'u makamında ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesi'nin birçok örnek projeye imza attığını söyleyen heyet, Başkan Kurt'a çalışmalarında başarılar diledi.

        Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesinin sosyal demokrat, halkçı ve katılımcı bir anlayışla yönetildiğini vurguladı. Başkan Kurt, Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline belediye çalışmalarında başarılar diledi.

        (MSY-Y)

        11.11.2017 14:22:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler