Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bursa'da ilçe temayül yoklamaları tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - AK Parti Bursa'da 3 gündür devam eden ilçe kongreleri için gerçekleştirilen temayül yoklamaları tamamlandı.

        AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, İl Koordinatör Vekili Muhammet Balta ile birlikte gerçekleştirdiği basın toplantısıyla 3 gündür ilçe kongreleri için gerçekleştirilen temayül yoklamalarını değerlendirdi. Osmangazi İlçe Teşkilatının temayül yoklaması öncesinde süreci değerlendiren Başkan Salman, "Kongre süreçlerimiz başladı. Bu süreçle birlikte genel merkezimiz ve teşkilatlarımızla istişarelerimiz sürüyor. Bu anlamda iki gündür ilçelerimizde temayül yoklamalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bugün de üç ana ilçemizin temayül yoklamaları gerçekleştiriliyor ve temayül yoklamalarımızı sonlandıracağız. İnşallah bir şölen havası içerisinde kongrelerimizi de tamamlayıp, hep birlikte 2019 yılında gireceğimiz seçim sürecine en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.

        İl Koordinatör Vekili Muhammet Balta ise AK Parti'nin kuruluşundan bu yana milletin yanında olduğunu vurgulayarak, "AK Parti, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde yol haritasını milletimizin çizdiği bir parti. Kongre süreçlerimizde biz yenilenme, tazelenme yaşıyoruz ve arkadaşlarımızın bayrağı başkalarına devrederken bunu bir şölen havasında yapıyorlar.16 yıldır bu süreçleri birlik ve beraberlik içerisinde geçiriyoruz" dedi.

        Muhammet Balta, konuşmasında şunları söyledi:

        "Türkiye genelinde olduğu gibi Türkiye'nin en önemli illerinden olan Bursa'mızda da kongre sürecimiz başladı. Bu süreçte öncelikle milletimizle, başbakan yardımcımızla, milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla istişareler yaptık ve yapıyoruz. Bazı arkadaşlarımız bu süreçte yeni dönemde aday olmayacaklarını açıkladılar. Geçmiş dönemlerde de buna benzer durumlar oldu ve geçmişe baktığımızda AK Parti'de vefa duygusunun ne kadar yüksek olduğunu gördük. Bir dönem görevini teslim eden arkadaşlarımızın daha sonra farklı görevler aldıklarını hep birlikte gördük. Biz de görev bayrağını teslim eden arkadaşlarımız, dava bilinci ile bir şölen havasında bu değişimi gerçekleştiriyor. Bu bir demokrasi bayramıdır. İstişarelerimiz neticesinde İnşallah partimizi Bursa'mızda hedeflerine taşıyacak en doğru kadroları kuracağız ve hep birlikte İnşallah Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde yine Türkiye'nin önüne koyduğumuz hedefler yolunda yürümeye devam edeceğiz. Bu süreç İnşallah Bursa'mıza ve ülkemize hayırlar getirir."

        (MA)

        11.11.2017 17:27:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler