Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Vedat Bayraktar

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesindeki Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisini inceledi.

        Başkan Kadir Albayrak hafta sonu mesaisinde Süleymanpaşa Dedecik Mahallesi, Hayrabolu Susuzmüsellim ve Soylu Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi ve ilçelerdeki yatırımları yerinde inceledi. Başkan Albayrak gün boyu süren incelemelerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile 17 Kasım 2017 Cuma günü açılış töreni gerçekleşecek Süleymanpaşa İlçesindeki Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisini de gezdi.

        Tesisi gezen Başkan Kadir Albayrak, yetkililerden hazırlıkların tamamlandığı bilgisini aldı. Başkan Albayrak, Tekirdağ'ın özlediği temiz sahillerine kavuşacağı günlerin çok yakın olduğunu belirterek, tesisin tüm Tekirdağ'a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

        (VB-MEF-Y)

        12.11.2017 10:56:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler