Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediyesi 170 özel çocuğu Kepez Macera Ormanı'nda ağırladı

        - Kepez'den özel çocuklara özel etkinlik

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediyesi'nin engelli çocuklara yönelik düzenlediği etkinliğe katılan, 170 çocuk ve aileleri doyasıya eğlendikleri bir gün geçirdi.

        Kepez Belediyesi, çoğunluğu down semdromlu 170 çocuk ve ailesini, Kepez Macera Ormanı'nda ağırladı. 170 çocuk gün boyu doyasıya eğlenirken, etkinlik kapsamında mini bir konser dinledi.

        Ata bindiler

        Kepez Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi 2. Kademe özel etkinliğine otobüslerle okullarından getirilen çocuklar, survivor ve çeşitli oyun alanlarında eğlendi, orman havasında ilk kez ata bindiler. Antalya merkezine tepeden bakan noktalarda da bolca hatıra fotoğrafı çektirdiler.

        Sevinçle karşıladılar

        Özel çocuklar etkinlik alanını ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yle de bol bol fotoğraf çektirdiler. Tütüncü, çocuklara bu etkinlikten memnun kalıp kalmadıklarını sordu. Başkan Tütüncü, konser alanında çocuklar ile birlikte Barış Manço şarkıları da söyledi.

        Tesisler çocukların hizmetinde

        Benzer programların bu gibi alanlarda tekrarlanacağını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu tesislerin her zaman çocukların emrinde olacağını söyledi. Çocukların doğayla baş başa farklı bir gün geçirmelerini amaçladıklarını belirten Tütüncü, emeği geçenlere teşekkür etti.

        (AA-

        12.11.2017 11:06:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler