Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa'da 7'den 70'e arkadaşlık

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi, 'kuşakların arkadaşlığı' için Artı Nefes Vakfı'yla ortak proje çalışmasına başladı.

        Muratpaşa Belediyesi, Yaşlı Evlerinde yeni bir projeye daha başlıyor. Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evleri ile Artı Nefes Vakfı bir araya gelerek 'Artı Bir Nefes' projesini hayata geçiriyor.

        Amacı 'Kuşakların arkadaşlıklarını pekiştirmek' olan projede gençler yaşlıların, yaşlılarsa gençlerin artı bir nefesi olmak için yola çıktılar. Yaşlıların ve gençlerin deneyimlerini, hayallerini ve fikirlerini paylaşacakları proje sürecinde kuşaklararası diyaloğun, paylaşımın ve iletişimin kuvvetlenmesi hedefleniyor.

        Projenin ilk ayağı olan tanışma toplantısı Soğuksu Yaşlı Evi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya, Artı Nefes Vakfı yöneticilerinin, Akdeniz Üniversitesi Gerontoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Türkan Yılmaz ve Gerontoloji Bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

        (AA-

        12.11.2017 11:06:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler