Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süleymanpaşa Belediyesi sevilen yazar Demet Cengiz'i ağırladı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Süleymanpaşa Belediyesi sevilen yazarları Süleymanpaşalı okurlarla buluşturmaya devam ediyor.

        "Aşk Seni Bulur" kitabının yazarı Demet Cengiz, Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'nde Süleymanpaşalı kadınlarla bir araya geldi. Cengiz, Süleymanpaşa Belediyesi'nin organize ettiği söyleşide kitabı ile ilgili bilgiler verdi ve söyleşi sonrası kitabını imzaladı.

        Son günlerin en çok konuşulan kitaplarından birine imza atan yazar Demet Cengiz, "Aşk Seni Bulur" isimli kitabının imza günü için Süleymanpaşa'ya geldi. Süleymanpaşa Belediyesi'nin organize ettiği etkinlikte, Süleymanpaşalı kadınlarla bir araya gelen Cengiz, kitabı ile ilgili bilgiler verdiği bir söyleşi gerçekleştirdi.

        Söyleşi sonrası kitabını imzalayan Demet Cengiz, Süleymanpaşalı kadınların ilgi odağı oldu. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

        (VB-MEF-Y)

        12.11.2017 11:12:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler