Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gitar Festivali'nde muhteşem kapanış

        (fotoğraflı)

        Antalya (iha) - Muratpaşa Belediyesi ve ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği'nin bu yıl 6'ncısını gerçekleştirdiği Uluslararası Antalya Gitar Festivali, David Martines Garcia ve Jose Morillas Arques konseriyle sona erdi.

        Bu yıl 9 – 11 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Antalya Gitar Festivali, David Martines Garcia ve Jose Morillas Arques konseriyle sona erdi. Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'ndaki kapanış konserine Antalyalıların ilgisi yoğun oldu. Klasik gitarın iki önemli isminin Muratpaşa sahnesindeki performansı dakikalarca alkışlandı. Konserin ardından Akra Barut Otel'de düzenlenen kapanış kokteyli gerçekleştirildi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, burada yaptığı konuşmada, başta sponsorlar olmak üzere festivalde emeği geçenlere teşekkür etti. Gecede festival sponsorlarına teşekkür plaketleri de takdim edildi.

        12.11.2017 11:17:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler