Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK parti Çorum milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu;

        - "Osmancık çiftçisine 100 bin lira ödenek sağladık"

        (Fotoğraflı)

        Bülent Özkaleli

        ÇORUM (İHA) - AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Osmancık İlçesi'nde başlatılan "Çeltik, Ayva ve Bağcılığı Geliştirme" projesi kapsamında çiftçilere 100 bin TL ödenek sağlandığını söyledi.

        Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, geçen ay Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Tarla Bitkileri Şube Müdürü Mehmet Hasdemir ve Projelendirme Genel Müdürlüğü Proje Sorumlu Mühendisi Mine Hasdemir'le birlikte Osmancık İlçesi'ne gelerek çiftçilerin sorunları ve isteklerinin dinlendiği bir toplantı düzenlemişti.

        'Verilen sözler yerine getiriliyor'

        Yapılan toplantının meyvelerini almaya başladıklarını belirten Ceritoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Tarla Bitkileri Şube Müdürü Mehmet Hasdemir'in Osmancık çiftçisine gerekli desteği verecekleri konusunda söz verdiğini ve bu sözlerin çıkarılan 100 bin TL. ödenek ile yerine getirilmeye başlandığını ifade etti.

        'Tarıma her türlü destek veriliyor'

        Çiftçinin kendisini tarım konusunda daha çok geliştirmesi için her türlü desteğin sağlandığını ifade eden Ceritoğlu, hükümetin her zaman çiftçinin yanında olduğunu, özellikle gelecek yıllarda üretilecek çeltiğin kalitesinin artırılması için gerekli çalışmaların yapıldığını kaydetti.

        'Çiftçinin yanındayız'

        Çiftçilerin hasat zamanında her hangi bir sorunla karşılaşmamaları için gerekli tedbirleri aldıklarını vurgulayan Ceritoğlu,"Çiftçilerimiz ile her zaman bir araya gelerek, kaliteli üretim yapılması için alınacak tedbirler konusunda istişare yapıyoruz. Yapılan istişareler sonucunda alınan kararlar neticesinde gerekli destekler tarafımızca çiftçilerimize verilmektedir. Bizler her zaman çiftçilerimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

        (BÖ)

        12.11.2017 14:18:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler