Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırkağaçlı girişimciler sertifikalarını aldı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Demir

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılan 88 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

        Kırkağaç Belediyesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Kırkağaç Meslek Yüksekokulu ve İŞKUR Soma Hizmet Merkezinin işbirliği ile düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi gerçekleştirilen sertifika töreni ile tamamlandı. 03-27 Temmuz tarihleri arasında Eğitmen Aysel Kuşaksız Tanboğa tarafından verilen kursta başarılı olan 88 kursiyer düzenlenen sertifika töreniyle belgelerine kavuştular. Kursu başarıyla tamamlayan 88 kursiyer sertifikalarını Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz'ün elinden aldı. Törende konuşan Kurs Eğitmeni Aysel Kuşaksız Tanboğa, "Eğitimde devamlılığı ve başarıyı sağlayan 88 kursiyerimiz sertifika almayı hak ettiler. Bu nedenle sertifika töreni düzenledik. Kursiyerlerimiz sertifikalarını törenle aldılar. Tüm kursiyerlerimize sertifikalarının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

        MCBÜ Kırkağaç Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen sertifika törenine Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, MCBÜ Kırkağaç MYO Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan Aracı, Öğretim Görevlisi Hatice Öztekin, Eğitmen Aysel Kuşaksız Tanboğa ve öğrenciler katıldı.

        (HD-AY-Y)

        13.11.2017 09:49:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler