Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim Belediyespor: 5 Nazilli Sanayispor:1

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Aydın Amatör Süper Ligin dokuzuncu haftasında Didim Belediyespor, evinde ağırladığı Nazilli Sanayispor'u 5-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

        Aydın Amatör Süper Lig'in lideri Didim Belediyespor, evinde grubun zayıf takımlarından olan Nazilli Sanayispor'u ağırladı. Güzel bir havada oynanan karşılaşmayı Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Cezmi Arslan ve her iki kulüp yöneticileri birlikte izlerken Didimli sporseverler de maçı takip etti.

        Maçın ilk dakikalarda Didim Belediyespor 5. dakikada Uğur Şeremet'in attığı golle skoru 1-0'a getirdi. (1-0) Ataklarını sıklaştıran ve sayısız pozisyonu harcayan mavi beyazlı ekipte 36. dakikada Savaş kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi.(2-0) İlk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

        Maçının ikinci yarısında da mavi beyazlı ekibin üstünlüğü göze çarparken Taylant'ın düşürülmesinden kazanılan penaltıyı Kaptan Hasan ağlara gönderdi (3-0) Dakikada 65'te ise Didim defansının hatasını değerlendiren Melih topu ağlara yollayarak farkı 2'ye indirdi. (3-1). Uzatma dakikalarında serbest vuruş kullanan Kaptan Hasan'ın ortasında Cüneyt kafayla topu ağlara gönderdi. (4-1) 90+3'te ise oyuna ikinci yarıda giren Muhammed Emin attığı golle maçın skorunu belirledi (5-1)

        Didim Belediyespor 3 puanı 5 golle alırken galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

        (HÇ-OD)

        13.11.2017 10:13:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler