Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Patnos SYDV'den ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı

        (Fotoğraflı)

        Faruk Yavuz

        AĞRI (İHA) - Ağrı'nın Patnos Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı devam ediyor.

        Patnos Kaymakam Engin Yalçın, Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından 2017 yılında ihtiyaç sahibi ailelere dağılmak üzere Patnos Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğüne gönderilen 18 bin ton kömürün dağıtımının devam ettiğini söyledi. Kaymakam Yalçın, "Vakfımızca bu yıl dağıtılan kömürler hane incelemesi yapılan ihtiyaç sahibi ailenin kapısına kadar götürülüyor. İhtiyaç sahibi aile tespiti bir program çerçevesinde yapılmakta ve hane tespiti yapılan ihtiyaç sahibi aileye 1,5 ton kömür vermekteyiz. Aynı şekilde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız, çeşitli alanlarda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sosyal devlet çerçevesi içerisinde yardımda bulunmaktadır. Bu yardımlarda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza değişik kategorilerde devam edilecektir" dedi.

        Patnos Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Hacer Özkılıç ise, hane tespitlerinin devam ettiğini ve 3-4 ekiple bu işi sıkı bir şekilde yaptıklarını söyledi.

        (FY-AT-Y)

        13.11.2017 10:51:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler