Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası Belediyespor'a 10 bin TL'lik destek

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Dilovas'ında bulunan bir firma tarafından Dilovası Belediyespoar'a 10 bin TL'lik yardım yapıldı.

        Dilovası Belediyespor'a ilçede bulunan bir firma tarafına dan 10 bin TL'lik madi destek yapıldı. Dilovası Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Laç, Başkan Yardımcısı Enver Yıldırım ve kulüp müdürü Halit Ekici, Dilovası Belediyespor kulübüne yaptığı maddi desteklerden dolayı, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Öztürk'e plaket ve forma takdim ederek teşekkür ettiler.

        Dilovası Belediyespor'a desteklerinin devam edeceğini belirten firma yetkilisi Niyazi Öztürk, "Dilovası ilçemizin sportif alandaki başarısını önemsiyoruz ve Dilovası'nın bir firması olarak, gençlerimizin spor yaptığı bir kulübe maddi desteği vermekten asla kaçmayız. Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç ve yönetimine, özellikle de dostumuz Enver Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Bize böylesi bir jest yaptılar. Ancak bizim için asıl ödül, sezon sonunda takımımızın Kocaeli şampiyonluk kupasını Dilovası'na getirmesi olacaktır'' dedi.

        (MK-GY-Y)

        13.11.2017 10:53:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler