Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz-Emet-Hisarcık 1. Amatör'de kırın korana mücadele

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Gediz-Emet-Hisarcık 1. Amatör Küme 11. Hafta karşılaşmalarında haftanın en önemli maçında Eskigediz Gazispor lider Uluoymakspor maçıydı. Karşılaşma Uluoymakspor'un 2-1 lik galibiyetiyle sona erdi.

        Eskigediz Gazispor'un sahasında oynanan maçta, lider Uluoymakspor sahadan 2 -1 galip ayrılarak şampiyonluk yolunda bitime 2 hafta kala büyük adım attı. Karşılaşmadan önce 2. sırada bulunan Eskigediz Gazispor bu mağlubiyetle Hisarcık Belediyespor'un Emet Gençlerbiliği'ni sahasında 2-1 yenmesiyle yerini Hisarcık Belediyespor'a kaptırdı. Bitime 2 hafta kala şampiyonluk için mücadele eden Uluoymakspor, Hisarcık Belediyespor ve Eskigediz Gazispor arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Gurupta lider Uluoymakspor 19 puan, Hisarcık Belediyespor 14 puan, Eskigediz Gazispor 13 puanda bulunuyor.(YD-EFE)

        13.11.2017 10:53:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler