Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Ana Şehir Filmi" bir ödülde Hindistan'dan

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis Belediyesinin destekleri ile yapılan "Ana Şehir Filmi", Halep'ten Kilis'e bir göç dramını anlatan "Mama" adında kısa film olarak de Hindistan'da Calcutta International Cult Film Festival'de en iyi film müziği ödülünü aldı.

        Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis Belediyesi tarafından yapılan ve ailesini bombardımanda kaybeden küçük bir kız çocuğunun Halep'ten Kilis'e göç dramını anlatan Mama adlı kısa filmin ödül almaya devam ettiğini ifade ederek, "'Top Shorts Online Film Festival'de Best Dırector', 'Best Cınematography' ve 'Best Score', Hollywood International Moving Pictures Film Awards'ta 'Best Foreıgn Short Fılm' ve 'Best Musıc Score', Los Angeles Film Awards'ta 'Best Score' ödüllerinden sonra şimdi de Calcutta International Cult Film Festival'de 'Best Fılm Score / Soundtrack' ödülünü aldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, kendilerini kutluyoruz Mama, Oniros Film Awards'ta ''Best Short Fılm', 'Best Cınematography', 'Best Song', 'Best Young Actress', 'Best 1st Tıme Dırector', ''Best 1st Tıme Producer' ve 'Best Sound Desıgn' kategorilerinde de finalde. 'Film Best Soundtrack' kategorisinde ise özel seçkiye dahil edildi" diye konuştu.

        (MAD-SD-Y)

        13.11.2017 11:05:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler