Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak, Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerinde çalışmaları incelendi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ve Şarköy ilçesindeki yatırımları yerinde inceledi.

        Süleymanpaşa ilçesine bağlı Naip Mahallesini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Barbaros-Naip arasında yapımı tamamlanmak üzere olan Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol çalışmasını yerinde inceledi. Çalışmalar ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, "Emeği geçen başta Valiliğimiz, yardımcı olan tüm Milletvekillerimiz ve siyasi kurumlara teşekkür ederim" dedi.

        Başkan Albayrak, Süleymanpaşa İlçesine bağlı Işıklar ve Semetli Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Semetli Mahallesi'nde evinde yangın çıkan ve zor durumda kalan Nihat Atalay'ı ziyaret eden Başkan Albayrak, Atalay'a Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak gereken yardımların yapılacağının sözünü verdi. Yardım sözü alan Atalay, Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

        Süleymanpaşa ilçe ziyaretlerinin ardından Şarköy İlçesini ziyaret eden ve zeytin toplayan vatandaşlara kolaylıklar dileyen Başkan Albayrak, sürdürülen çalışmaları da yerinde inceledi. Başkan Albayrak Şarköy ziyaretleri kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy Meclis Üyesi Vahit Aslan'ı da ziyaret etti. Aslan'la bir süre sohbet eden Başkan Albayrak, çalışmalarında başarılar diledi. Uçmakdere, Mürefte ve Hoşköy Mahallelerini de ziyaret eden Başkan Albayrak, vatandaşlarla sohbet etti ve talepleri dinledi.

        Eriklice Mahallesinde bulunan Marmarabirlik zeytin alım merkezini ziyaret eden ve zeytin alım işlemlerini inceleyen Başkan Albayrak, Eriklice Köyü Sulama Kooperatifi Zeytinyağı Fabrikası ve Trakya Zeytinyağı Fabrikalarını da ziyaret etti. Tesisi gezen Başkan Albayrak, zeytin sıkım işlemlerini inceleyip, işletme yöneticilerinden bilgi aldı.

        (VB-MEF-Y)

        13.11.2017 12:01:19 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler