Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de Başkan Uysal etik üyesi oldu

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği kongresinde etik üyesi oldu. Edremit'in Güre Mahallesinde düzenlenen kongrede yeni başkan seçimi yapıldı..

        Edremit ilçesine bağlı Güre Mahallesindeki bir termal otelde gerçekleştirilen, Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği'nin meclis toplantısına, birlik üyesi olan 44 belediye başkanı ve temsilcileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan toplantıda, başkanlık seçimi gerçekleştirildi. Toplantıda 123 birlik meclis üyesi oy kullandı. 116 oy ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu başkan seçilirken, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ise Etik Komisyonu üyesi oldu. Birliğin yeni Başkanı Zekai Kafaoğlu'na görevinde başarılar dileyen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Belediye Başkanlığı görevime geldiğimizden itibaren Burhaniye'mizde Yağlı Pehlivan Güreşleri düzenliyoruz. Bu birlik ile pehlivan güreşleri düzenleyen belediyelerin sıkıntıları en aza indirgenmiş olacak ve daha organize bir şekilde daha güzel organizasyonlar yapılacak. Ata sporumuz olan yağlı güreşlerimizi belediyeler olarak yaşatmaya ve sürdürmeye devam edeceğiz. Birlikte etik komisyonu görevine layık gören arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

        (FT-EME)

        13.11.2017 12:03:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler