Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası'nda doğalgaz çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası'nda başlayan doğalgaz yatırımları kapsamında Kayapınar Mahallesinde doğalgaz çalışması yapılıyor.

        Dilovası Belediye'sinin mahallelerde başlattığı doğalgaz çalışmaları için ilk kazma Kayapınar Mahahalesi'nde vuruldu. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, doğalgaz çalışmalarının gerçekleşeceği Kayapınar Mahallesinin alt yapı ve üst yapısında ciddi iyileştirmelerin yapılacağını söyledi.

        Mahallelerdeki doğal gaz eksikliklerinin giderilmesi için çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Toltar, "Kayapınar Mahallemizin doğalgaz alt yapıyı işini tamamladıktan sonra Belediye olarak bozulan cadde ve sokaklarımızın üst çalışması yaparak tamamlayacağız" dedi.

        İyi bir hizmet yapmak hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Toltar, "Şehrin kalkınması ve güzelleşmesi için çalışıyoruz" diyerek Kayapınar Mahallesinde başlatılan doğalgaz çalışmasının hayırlı olmasını temenni etti.

        (MK-GY-Y)

        13.11.2017 12:09:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler