Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi'nin temizlik seferberliği devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün her hafta farklı bir mahallede sürdürdüğü 'temizlik seferberliği' Barbaros Mahallesi ile devam etti

        Günlük ve rutin çalışmalar dışında her hafta bir mahallede geniş çaplı temizlik çalışması yürüten Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Barbaros Mahallesi'ndeydi. Cadde ve sokaklar temizlenirken, bölgedeki boş arazilerdeki atıklar da ekipler tarafından toplanarak daha güzel bir görünüme kavuşturuldu. Ayrıca yabani otlar da ekipler tarafından temizlendi.

        Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin çalışma dışında her hafta bir mahallede bu faaliyeti sürdürdüklerini belirterek, "Vatandaşlarımızdan gün içinde gelen taleplere yetişmeye çalışıyoruz. Bu faaliyet dışında da her hafta daha detaylı bir çalışma yürütüyoruz. Cadde ve sokakları yıkarken, boş arazilere atılan çöp ve atıkları da alarak daha düzenli bir hale getiriyoruz" dedi.

        Vatandaşlar ise yürütülen çalışmalardan dolayı Körfez Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

        (MK-GY-Y)

        13.11.2017 12:10:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler