Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yanılmaz'a, Elazığspor forması

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Kabukçu

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığsporlu yöneticiler ve takım kaptanları Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret ederek, forma hediye etti.

        TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da, Yönetim Kurulu üyeleri ve takım kaptanları, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu üyeleri Av. Cengiz Gülaç ile Tolga Gecekuşu'nun yanı sıra takım kaptanları Onur Güney, Murat Kayalı ve Mehmet Yiğit yer aldı.

        Elazığspor yönetim kurulu üyelerine ve futbolcularına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Yanılmaz," Biz Elazığspor'u şehrimiz gibi aziz bildik, kadim bildik. Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, birlikte üzülüp birlikte sevinmenin ocağıdır Elazığspor"dedi.

        Ziyaret anısına Elazığspor takım kaptanı Onur Güney, üzerinde isminin yazılı olduğu 23 numaralı Elazığspor formasını Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a hediye etti.

        (HK-HİV-Y)

        13.11.2017 12:20:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler