Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat ve İbradı'da yollar yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ın Yaylaalan Mahallesi'ni İbradı'nın Ürünlü ve Ormana Mahallelerine bağlayan grup yolunda altyapı çalışması başlattı.

        Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Manavgat'ın Yaylaalan Mahallesi'ni İbradı'nın Ürünlü ve Ormana Mahallelerine bağlayan grup yolunda asfalt öncesi alt yapı ve hazırlık çalışması başlattı.

        Toplam 40 kilometre

        Toplam 40 kilometre uzunluğunda olan yol üzerinde doğal su akışını sağlamak ve yolun bozulmasını önlemek için belirlenen noktalara büz konuluyor. Yol şarampolleri temizlenerek su akışı sağlanıyor. Yol altyapısını oluşturacak malzemeler greyder ile düzleştirildikten sıkılaştırılıyor. Altyapısı sağlamlaştırılan yolda stabilizesi de yapılarak yolun asfalt için hazırlığı tamamlanmış olacak.

        Akdemir incelemelerde bulundu

        Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, yol üzerinde incelemede bulunmak için bölgeye gitti. Yol şantiyesinde incelemede bulunan Akdemir, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        13.11.2017 12:56:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler