Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Liseli gençlerin bayrak sevgisi duygulandırdı

        - İki arkadaşının üzerine basan genç ters dönen bayrağı düzeltti

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Nazilli ilçesinde, rüzgardan ters dönen bayrağı iki arkadaşının üzerine basarak düzelten gencin gösterdiği duyarlılık takdir topladı.

        Nazilli'nin Uzun Çarşı girişinde asılı bayrak rüzgardan ters dönüp katlanınca, bayrağın bu hali lise öğrencisi oldukları tahmin edilen üç gencin dikkatinden kaçmadı. Kısa bir süre durup kafa kafaya veren gençler, ters dönen bayrağı düzeltmek için harekete geçti. Aranan çözümü bulan gençlerden birisi, diğer ikisi tarafından ayaklarının altından tutularak yukarı kaldırıldı. İki arkadaşının elleri üzerinde ayakta duran genç, katlanmış bayrağı düzeltip yere indi.

        Görenleri duygulandıran o anlar, amatör bir kamera tarafından kaydedildi. Görüntü, sosyal medyada paylaşılmasının ardından, kısa sürede hızla yayıldı ve o gençler izleyen herkesin büyük takdirini topladı.

        (ES-MB-Y)

        13.11.2017 13:18:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler