Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir Belediyesinden tarıma destek

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Alaşehir'in kırsal mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların tarım ve hayvancılıkla ilgili taleplerini aldı.

        Alaşehir Belediyesi tarım ve hayvancılığa verdiği destekleri sürdürüyor. Alaşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde mahallerde vatandaşlarla bir araya gelerek tarım ve hayvancılıkla ilgili talep ve şikayetlerini değerlendirdi. Yuvacalı Mahallesinde vatandaşlarla buluşan, Alaşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu, Kırsal Hizmetler Müdürü Hüseyin Somuncu ve Muhtarlıklar Müdürü Ziya Demirel tarım ve hayvancılığın gelişmesini sağlamak amacıyla vatandaşlarla istişarelerde bulundu. Mahalle halkının katılımları ile yapılan toplantıda, tarım ve hayvancılıkla ilgili sorunlarının ve çözüm önerileri konuşuldu.

        (AY-Y)

        13.11.2017 13:40:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler